Home Rejse blog Oplev skjulte perler i Tyskland i sommer

Oplev skjulte perler i Tyskland i sommer

0
Oplev skjulte perler i Tyskland i sommer

Man falder lynhurtigt i en turistfælde, der gør at man ikke kommer til at opleve noget nyt, eller spændende. Dette gælder især for kendte og kære destinationer, som for eksempel Tyskland. Der er stadig masser af skjulte perler at opleve i Tyskland. Her får du gode tips om, hvordan du kan opleve dem i sommer.  

Tag på roadtrip gennem Tyskland 

Tyskland er et stort land, men det ligger stadig så dejligt tæt på Danmark, at man kan køre over grænsen, og starte rejsen allerede hjemmefra. Rejsen begynder i det sekund man lukker bildørene, og trykker på gassen. Når man rejser på en lidt anderledes måde, end det man er vandt til, så opdager man måske også nogle helt nye ting. Fordelen ved at rejse i bil, er for eksempel, at man bliver meget fleksibel. Det er nemt at stoppe bilen for at se på noget langs vejen, eller tage en anden vej, end det man først havde tænkt. Bilen gør, at man har mulighed for at være lidt mere spontan, end det man kan med andre transportmidler.  

Hvis du gerne vil komme lidt hurtigere frem og begynde opdagelsesfærden, kan du finde en oversigt over lufthavne i Tyskland, så du kan komme tættest på der du skal. 

Hvor ligger de skjulte perler?  

Så hvad skal man opdage, når man begiver sig gennem Tyskland på opdagelsesrejse? En af de steder der er forholdsvis ukendt for mange, men absolut værd at opleve, er halvøen Fischland-Darß-Zingst. Her er der smukke sandstrande, spa-hoteller og kulturoplevelser. I hovedbyen Zingst, kan du også finde gode shoppingmuligheder og gourmetrestauranter. Naturen er alligevel halvøens deciderede hovedattraktion. Der er nemlig, helt usædvanligt smuk og på alle måder værd at opleve. Man kan komme til halvøen med Færge fra Gedser, eller man kan køre fra Rostock.  

Der er gode cykelmuligheder på halvøen, så det er en god ide at tage sin cykel med, eller leje cykler, hvis man vil opleve halvøen, på den bedste mulige måde. Perler som Fischland-Darß-Zingst, er noget af det, der gør at der stadig er masser af nyt at opleve i Tyskland. Det kan være et velkomment afbræk fra dit urbane liv, eller det kan være et lille spa- og wellnessspot, inden man tager videre til Hamborg og Berlin, for en lidt anden form for opdagelsesfærd.  

Der findes jo også stadig skjulte hot spots i storbyerne, og der dukker op nye oplevelser, hele tiden. Man skal ikke undervurdere, hvor meget man kan opleve i Tyskland i sommer. Tag bilen fat, hop på et tog eller et fly og begynd dit eventyr.