Home Rejse blog Indkøbstur med et lækkert twist

Indkøbstur med et lækkert twist

0
Indkøbstur med et lækkert twist

Det har altid været godt at kombinere det praktiske med det behagelige – så en indkøbstur med en surprise på vejen hjem er lige sagen. Så der er en upgrade fra 1 krones turen til Lübeck med banko på færgen til køreturen med familien på shopping og efterfølgende lækker mad.

Så længe Lübeck har eksisteret har det på forunderlig vis omdrejningspunkt for køb og salg. Som hansestad var det et kæmpe omdrejningspunkt for handel i den sene middelalder. Nu er det stadig et yndet mål for turister – især fra Danmark. Byen er lille og overskuelig. Der er ikke langt og der er muligheder for shopping og lidt hygge. Men der er sjovere muligheder nu du alligevel har pakket bilen med kone og børn. Du kan læse meget mere om Lübeck her.

Gourmet i Tyskland efter shopping

På vejen hjem efter indkøbstur skal I så lidt nord øst og finde Timmerdorfer Strand, hvor I finder Restauranten “Orangerie”. Her har stjerne- og gourmetkokken Lutz Niemann bygget et palads af lækkerier og et ry for mad i verdensklasse. Det er lidt tilbage til de gamle dyder – hvilket Orangerie på en måde antyder. Det er en fyldig duft og smag – uden at det bliver for tungt. Samtidig er Ralf Brönner sommelier og giver maden vin og vinger at flyve på.

orange is the new black

Smuk indretning og afslappet stemning

Selve restauranten er indrettet i ekslusive farver, i mat sort og guld. Her kan du gennem de store vinduer følge med i køkkenets bestræbelser på at servere det ypperste – hver dag – året rundt. Samtidig er stemningen afslappet og ikke på nogen måde selvhøjtidelig – som det kan være på Michelin restauranter.

En fornuftig pris

I kan få menu der veksler fra fire til syv retter til mellem 90 og 120 euro og det kan upgrades til den helt sublime vinkælder kommer prisen op på 130 til 210 euro. Så det du har sparet på shopping kan du sætte til på selvforkælelse i weltklasse. Der kan være brug for overnatning efter den overdådige vinmenu. Så er det godt at ”Orangerie” er en naturlig del af Maritim Seehotel Timmendorfer Strand med over 200 værelser og med udsigt til Østersøen.