Home annonce Hvad koster faldskærmsudspring?

Hvad koster faldskærmsudspring?

0
Hvad koster faldskærmsudspring?

Det er lidt forskelligt, hvad det koster at komme til at springe i faldskærm. Det kommer bl.a. an på, hvor du vælger at springe i faldskærm, om du skal springe solo eller i tandem, og hvor højt oppe du gerne vil springe fra. Der tilbydes ofte flere forskellige muligheder, så det er bare med at vælge den form for spring, der passer til dig. Du skal dog regne med priser fra omkring 1.500-2.000 kroner og opefter.

Læs mere på https://faldskaermsudspring.dk/.

Hvor kan jeg booke faldskærmsudspring?

Det kan du gøre flere steder på nettet. Du kan evt. også følge linket herover og vælge at booke derigennem, hvis du gerne vil gøre det på en nem måde. Det er klart nemmeste for dig at vælge at booke dit faldskærmsudspring online, da du på den måde har helt styr på, hvor det er henne, hvornår det foregår, og hvor meget det kommer til at koste at springe. På den måde har du også nemt ved at vælge, hvad det skal være for en type spring, og hvor i landet du vil springe.

Hvor gammel skal jeg være for at må springe?

Hvis du gerne vil springe solo, skal du som regel være 18 år for at må gøre det. Det er mere risikabelt at springe solo end at springe i tandem, og derfor er det både din egen og faldskærmsklubbens sikkerhed, hvis du er mindst 18 år gammel. Dog kan det faktisk godt lade sig gøre at komme ud at springe i faldskærm, hvis du er under 18, men så kræver det gerne, at du springer i tandem. Det tager dog ikke noget fra den utroligt store oplevelse det er at springe i faldskærm, så det er en mulighed.

Er det sikkert at springe i faldskærm?

Man kan desværre ikke bare sige, at det 100% sikkert at springe i faldskærm. Det er jo en risikobetonet oplevelse, og i enkelte tilfælde ender det jo desværre også med at gå galt. Men sådan er det jo gerne med de oplevelser, der er lidt ud over det sædvanlige. Det kan også være risikabelt at flyve med en helikopter, at køre på en racerbane eller hvad der nu ellers er af den slags oplevelser. Dog er du gerne omgivet af dygtige instruktører, der har lavet hundredvis eller tusindvis af spring, og som hjælper dig med at lære det hele, så du har de bedste forudsætninger for et sikkert spring.